Carmen Traisnel

Functie: Vroedvrouw
Telefoon: 0474 899 177 - 051 58 25 08
E-mailadres: Carmen@indigokoekelare.be

Opleidingen

2014-2017: Bachelor in de Vroedkunde - afgestudeerd met grootste onderscheiding.

                   Ik stond op stage in de ziekenhuizen van Torhout, Veurne, Izegem, Ieper, AZ Damiaan Oostende, AZ Sint-Jan Brugge en AZ St-Lucas Brugge. Ik heb zowel in de materniteit, op het verloskwartier, op de MIC (maternele intensive care) en in de NICU (neonatale intensive care unit) kunnen ervaring opdoen.

2002-2006: KULeuven - Licentiaat in de Geschiedenis - afgestudeerd met Onderscheiding

                   Afstudeerrichting Sociaal-Economische Geschiedenis van de Middeleeuwen. Ik spendeerde mijn eerste licentiaatsjaar in Toers (Frankrijk) in het kader van het Erasmus uitwisselingsprogramma.

1996-2002: Sint-Aloysiuscollege Diksmuide - afstudeerrichting Latijn-Wiskunde (6u) 

 

Werkervaring

september 2017 - heden: Ik werk 20u per week als verpleegkundige bij het Wit-Gele Kruis regio Diksmuide. Ik werk voornamelijk tijdens de week, maar af en toe ook eens in het weekend. Sinds 1 oktober ben ik actief als zelfstandig vroedvrouw aan huis in de regio's Diksmuide - Kortemark - Koekelare. Voor meer info neem gerust een kijkje op de website.

2006-2014: Garage Traisnel, Diksmuide: Na het behalen van mijn diploma ben ik in de zaak van mijn vader gestapt, een Citroën-concessie in Diksmuide. Ik merkte al snel dat een toekomst als zelfstandige in de automobielsector niet voor mij was weggelegd. De garage werd daarom overgelaten. Toen ik nadacht over wat ik verder wou doen met mijn carrière, kwam ik steeds terug uit bij vroedkunde. Het was het moederschap dat mijn interesse hievoor had gewekt. Zwanger zijn, bevallen en bortvoeding geven, deze onderwerpen boeien mij mateloos. Ik keek ernaar uit te kunnen omgaan met mensen en om zorg te kunnen verstrekken op een cruciaal moment in het leven van vrouw en kind. Ik nam in september 2014 tijdskrediet en zo kwam ik terug op de schoolbanken terecht.