Nieuws

Hier vindt je alle nieuwegheden omtrent ons aanbod of de koers die we varen. 

Voetreflexologie bij Indigo!

18/01/2018 - 10:49

Linde Vandaele komt ons aanbod uitbreiden met voetreflexologie en kindercoaching. 

Voor meer info ga naar onze pagina medewerkers! 

 

 

Vacatures

19/09/2017 - 11:31

Om ons team te versterken en mensen nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde collega's die graag een zelfstandige activiteit willen uitbouwen in de schoot van onze groepspraktijk.

Je krijgt de kans jouw zelfstandige activiteit uit te oefenen in de schoot van Indigo, met alle voordelen van de groepspraktijk, zonder financiële investeringen of andere risico’s.

Indigo biedt je de mogelijkheid om wekelijks patiënten te ontvangen in een van de ruimtes in onze praktijk die voor jou is voorbestemd. Naast de bekendmaking die je verzorgt voor jouw activiteit wordt dit ook opgenomen vanuit Indigo en wordt ons volledige klantenbestand over jouw aanbod, acties en promoties geïnformeerd.

Het is de bedoeling dat je in onze praktijk volledig zelfstandig jouw agenda kunt plannen en patiënten kunt ontvangen en begeleiden. Je bent verantwoordelijk voor je eigen patiënten, maar overleg is steeds mogelijk en gewenst. Want samen kunnen we meer dan alleen. Daarom wordt samengewerkt met de verschillende disciplines om kort op de bal te kunnen spelen. Patiënten worden onderling doorgestuurd wanneer dit nodig blijkt te zijn. Er wordt onderling informatie uitgewisseld volgens de noodzakelijkheid van de behandeling.

 

Samen kunnen we meer dan alleen!  Wie interesse heeft deel uit te maken van ons team, kan bij ons terecht via onderstaande gegevens.  

Stuur ons gerust je sollicitaitebrief en cv. Wij horen graag op welk vlak je een meerwaarde kan bieden:

Indigo Koekelare

Lekestraat 25

8680 Koekelare

051 58 25 08 – 0486 05 78 10

info@indigokoekelare.be.

 

 

 

Facebookpagina

13/09/2016 - 07:28

Like onze facebookpagina's 'Indigo Koekelare' en 'Kinderopvang De Huisjes', want ook daar vind je alle nieuwtjes omtrent Indigo en de kinderopvang

voedings- en bewegingscoaching

03/12/2018 - 09:40

Bij Linda Vercaemer kun je terecht om goede voornemens ook om te zetten in de praktijk en effectief aan gedragsverandering te werken.

Had je graag in contact gekomen met Linda of wat meer info verkregen? Mail haar op linda.vercaemer@indigokoekelare.be