Sylvie Gunst

Functie: Loopbaanbegeleider / stress- en burn-outcoach
Telefoon: +32 496 75 79 23
E-mailadres: info@indigokoekelare.be

Loopbaanbegeleiding: 

Als loopbaanbegeleider ga ik samen met je op zoek naar de beste versie van jezelf op werkvlak.
We nemen samen je energiegevers en energievreters onder de loep en kijken waar je sterktes maar ook je behoeftes liggen. We gaan aan de slag met je talenten en kijken ook waar je valkuilen zitten. Dit alles zorgt ervoor dat je een bewuste keuze kunt maken voor je verder loopbaanpad.
Loopbaanbegeleiding volgen betekent niet altijd dat je daarvoor van job hoeft te veranderen. Ook een andere kijk op je huidige werk kan er soms voor zorgen dat je terug met meer werkplezier aan de slag gaat. Ook een evenwicht tussen werk en privé kan hier aan bod komen. Of ga je op zoek naar werk die je meer ZIN geeft? Heb je het moeilijk met bepaalde relaties op het werk? Zit je met twijfels over je leiderschapsstijl? Ben je op zoek naar iets nieuws maar weet je niet goed wat? Via VDAB loopbaancheques kom je hiervoor in aanmerking.

 

Stress- en burn-outcoaching: 

Als stress- en burn-out coach gaan we op zoek naar waar je batterij op leeggelopen is. In eerste instantie werken we aan je staat van zijn. Hoe zit het met je voeding, slaap, fun, relaxatie en beweging?. Daarna gaan we je - vaak onbewuste-  belemmerende patronen onder de loep nemen die ervoor zorgen dat er veel van je energie verloren gaat. Ook gaan we gaan kijken naar je omgevingsfactoren die ervoor kunnen zorgen dat je leegloopt. Kunnen we die veranderen of kunnen we er anders naar gaan kijken?  Ben je klaar om het werk opnieuw aan te vatten dan gaan we samen kijken hoe de re-integratie kan verlopen zodat je meer bewust en krachtiger terug aan het werk kan.