voedings- en bewegingscoaching

Doorbraak! is de nieuwe baanbrekende benadering om jouw voedings- en bewegingsgewoontes op het juiste pad te krijgen. 

In 10 sessies van 1 uur worden 7 nieuwe voedings- en/of bewegingsgewoontes gecreëerd. Geen punten of calorieën tellen, wel over jezelf vertellen. Wat jij leuk vindt, wat jij lekker vindt en hoe jouw sociaal leven eruit ziet. Aan de hand hiervan komen we tot jouw persoonlijke 7 nieuwe gewoontes die leiden tot een gezonder en gelukkiger leven.

Voedings- en bewegingscoaching helpt je verder op weg om je goede voornemens ook om te zetten in de praktijk en om een effectieve gedragsverandering te bekomen, dit door kennis te verwerven rond voeding en beweging en het mogelijk effect hiervan op je lichaam. Maar ook zelfinzicht is cruciaal als je een duurzame verandering wil teweeg brengen. 
Zelfinzicht brengt ons in contact met onze ware behoeften: affectie, sociale verbondenheid,  autonomie en zelfverwezenlijking.

Voedingscoaching wil met gezonde voeding meer dan alleen het lichaam in balans brengen. Zij kijkt in mindere mate naar de kwantiteit maar meer naar de kwaliteit van het voedsel: vitaminen, mineralen, koolhydraten, eiwitten en vetten: komt er voldoende binnen en hoe is de verhouding? 

Naast het aanpassen van de voedingsgewoonten, is ook regelmatig bewegen belangrijk. Wat doe jij graag en hoe is dat inpasbaar in je familiale en sociale leven ?

Dat alles doen we samen. Je zult zien : het loopt makkelijker  en vanzelfsprekender dan je ooit gedacht had.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Ik bel jou dan zelf op en beantwoord al jouw vragen die je nog hebt rond Doorbraak!

- Linda